Birotehnika Darko Klobučar s.p.

 

gallery/logo
info: 031 548 327
Vaš biro partner
gallery/ricoh

Brezplačen najem Mf naprave Ricoh Mpc 3003-omejeno število!

Ime  
E-pošta  
Kje ste izvedeli za nas?  
Sporočilo  
gallery/ricoh-logo

Najem multifunkcijske naprave (tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje) oziroma najem tiskalnika (predvsem najem barvnega tiskalnika) je eno izmed področij, kjer lahko znižate stroške tiskanja in kopiranja, vzpostavite pregled nad stroški, povečate učinkovitost zaposlenih in hkrati razbremenite IT oddelek. Za najem tiskalnikov uporabljamo model, ki se je izkazal za najprimernejšega v Evropi.

Nudimo vam vse možnosti, od najema črno-belega in/ali barvnega tiskalnika formata A4 do najema črno-belih ali barvnih A3 multifunkcijskih naprav za največje potrebe.

Vendar pa je najpomembnejše, da se najprej seznanimo z vašimi potrebami in zahtevami (po potrebi naredimo tudi analizo posnetek stanja pri vas). Nato vam poiščemo najbolj optimalno rešitev.

Pravi pozitiven učinek najema multifunkcijske naprave ali najema tiskalnika je le, če vam aparat omogoča nemoteno in učinkovito delo. Če aparat ne odgovarja vašim zahtevam in potrebam, ni dovolj zmogljiv (je prepočasen ali ni kos vaši količini dela, izpisi niso dovolj kakovostni, …) ali ne deluje brezhibno (zastoji papirja, motnje v delovanju, odpovedi, okvare), ste na slabšem kot prej!

Torej, preden se odločite za najem tiskalnika ali nakup, si vzemite čas za razmislek o svojih zahtevah pri delu, to je, zakaj tiskalnik ali multifunkcijski kopirni aparat sploh potrebujete. Torej, kaj boste tiskali (besedilo, grafe in/ali slike) in koliko boste tiskali (število strani tedensko/mesečno).

Ponudba na tržišču je velika, prav tako podatki proizvajalcev niso vedno zanesljivo merilo. Hitrosti vseh tiskalnikov in multifunkcijskih aparatov (posebej ink-jet) v realnosti velikokrat ne dosegajo hitrosti, ki jo navajajo na ponudbi ali v prospektu!

To pomeni, da pri izbiri ponudnika cena (in včasih še hitrost izpisov) ne sme biti vaš edini kriterij. Nizkocenovni ponudniki niso brez razloga »nizkocenovni«. Pri najemu multifunkcijskega aparata ali tiskalnika je namreč pomembna njegova uporaba (tiskanje, kopiranje in skeniranje dokumentov). Če izpisi niso kakovostni, če je hitrost izpisovanja (posebej prvega izpisa) nizka, servisna podpora slaba ali neodzivna, ste si ustvarili t. i. skrite stroške. To so prekinitve dela, čakanje na servisnega tehnika, nezadovoljstvo zaposlenih, pritožbe …